Cégiránytű Üzletház

www.cegiranytu.hu

Bérelj 15 Ft- ért üzlethelyiséget!

Ez itt egy kiadó ingatlan! Nem kőből és téglából épült, hanem virtuális.

A hagyományos, bérelhető ingatlanokhoz képest rengeteg előnyt hordoz magában.

  • Rendkívül alacsony bérleti díj: 15 Ft/nap!

  • A bemutató teremben korlátlan mennyiségű termék, szolgáltatás helyezhető el.

  • A forgási sebesség itt nem szempont, ezért önmagában a bérbevétel nem jelent üzleti kockázatot. Nem kell tőkét lekötni az árú "polcon" tartása érdekében.

  • Udvarias, hozzáértő és megbízható alkalmazottakra sincs szükség, ami önmagában is jelentős kockázatot jelentene egy hagyományos bérleti konstrukciónál.

  • A bérlőtársak sikeres szereplése kölcsönösen javít minden bérlő üzleti pozícióján!

  • Ez nem csak egy egyszerű bérlemény. Itt törődni fognak veled! Sok- sok bérlőtársad és maga a Cégiránytű Üzletház is abban érdekelt, hogy minél sikeresebb legyél.

  • A bérbevételhez nem kell mást tenni, mint egy rövid űrlapot kitölteni és kifizetni az első negyedéves bérleti díjat:

1150 Ft + Áfa/negyedév

 

A bérleményed a Cégiránytű Üzletház területén általad kiválasztott 50 x 50 px -nyi terület, amelyen a céged (vállalkozásod) logóját jelenítjük meg..

A bérelt területen egy, a honlapodra mutató linket élesítünk be.

Még nincs saját honlapod?

Nem gond. Azonnal bérelhetsz egy üzleti bemutató oldalt . Címed a következő lesz:

neved.cegiranytu.hu

A tárhely és a név fenntartás nem jelent számodra további kiadást!

A mintaoldallal segítünk neked, hogy olyan tartalmat fogalmazhass meg, amely nagymértékben hozzájárul az internetes keresőkben való sikeres szerepléshez. A tartalmat együtt fogjuk kitalálni!

Miért együtt?

Mert üzleti területednek te vagy a legszakavatottabb ismerője. Te rendelkezel a legtöbb információval az iparág, a termék, illetve szolgáltatás, a meghatározó információ források és a versenytársak tekintetében. Ezt ötvözzük a mi internet marketing tudásunkkal. Ez alapból csak jobb lehet, mint amit egyedül el tudnál érni! Természetesen ennek is van ára: 15 Ft + Áfa / nap .

Az üzleti bemutató oldal biztosít számodra az e-mail címeden keresztül egy alapszintű kommunikációt potenciális ügyfeleiddel (az érdeklődők levelet tudnak írni neked). További lehetőségként kiegészítheted az üzleti oldalad egy kommunikációs oldallal (10 Ft + Áfa / nap; 900 Ft+Áfa/negyedév) és egy termékbemutató oldallal (10 Ft + Áfa / nap; 900 Ft+Áfa/negyedév ). Véleményünk szerint ez a maximum, amire szükséged lehet.

Nincs logód, amit kihelyezünk az üzletházban bérelt területedre?

Most díjmentesen készítünk számodra egyet. Pontosabban felajánlunk néhány mintát, amelyek közül választhatsz. Azt szeretnénk, hogy minden bérlő egyedi logóval rendelkezzen. Ezért az általad kiválasztott emblémát a továbbiakban másnak már nem ajánljuk fel, mindaddig, amíg bérlőnk leszel.

Ne tétovázz! Nem kockáztatsz semmit, hogy kipróbáld a bérleményt.

Válassz a szabad helyek közül, foglald le és béreld ki most! Élvezd a Cégiránytű Üzletház támogatását!

Klikkelj ide: Helyfoglaló

Mit jelent a siker?

A mi olvasatunkban azt, hogy nap mint nap látogatók érkeznek a Cégiránytű Üzletházban bérelt területeden keresztül az üzletedbe. A potenciális ügyfeleidről készülő címlistád folyamatosan bővül. A látogatókból, az érdeklődőkből egyre többen válnak vevőkké.

Persze ne áltasd magad! Ez nem csak rajtunk múlik.

Mi sok partnerprogramban veszünk részt. És azt tapasztaljuk, hogy sok helyre hiába irányítjuk látogatók százait, semmit sem vásárolnak. Köztük olyanok is vannak, akik marketing guruknak számítanak az internet területén. Sokszor kérdezzük magunktól, ha annyira nagy szakértők, akkor miért nem tudják eladni terméküket, szolgáltatásukat? Ők, akik azt állítják, hogy módszerükkel sikeres lehetsz az interneten.

Mi az ami tőled függ?

Rendelkezned kell egy olyan termékkel, vagy szolgáltatással, amely megoldást kínál az érdeklődők valamely problémájára. A legritkább esetben lehetsz csak olyan szerencsés, hogy egyedül te kínálod a piacon azt a bizonyos lehetőséget. Mivel ez nem így van, ki kell tűnnöd versenytársaid közül valamivel, amiben te vagy a legjobb. Ha ezt összehoztad, akkor nincs más hátra, mint az, hogy ezt jól kommunikáld. A Cégiránytű Üzletház - amennyiben itt bérelsz üzletet - ebben tud neked segíteni!

Mi az, amiben jobb vagy versenytársaidnál?

Tisztában vagy vele, hogy miben vagy jobb a többieknél? Potenciális ügyfeleid tudnak róla? Talán abban is tudunk segíteni, hogy felfedezd rejtett erősségeid!

Vehetsz helyet magadnak az interneten, amely olyan eszközrendszert bocsát rendelkezésedre, amellyel honlapot tudsz szerkeszteni minden szakmai előképzettség nélkül. Még sokba sem kerül. Bár ezt mi is biztosítani tudjuk számodra díjmentesen, ha kéred. Tapasztalatunk szerint ez egyáltalán nem oldja meg a problémádat. Igénybe veheted internet marketing tanácsadók megoldás csomagjait. Tanulhatsz belőlük. Nagyon jól hangzanak, de valójában igazi jó választ a te személyes problémádra csak ritkán tudnak adni.

Veled, vagy nélküled?

Mától bérlője lehetsz az általad kiválasztott üzlethelyiségnek a Cégiránytű Üzletház területén. Részese lehetsz egy izgalmas, nem szokványos internet marketingnek. Minél előbb kezded el építeni jelenlétedet a virtuális világban, annál hamarabb révbe érsz.

Helyfoglaló

Gyanúsan olcsónak találod?

Valaminek az árát mindig az határozza meg, hogy mennyiért szereztük be a hozzávalókat és mennyibe kerül nekünk az általunk hozzáadott érték. Maradjunk annyiban, hogy mi úgy oldottuk meg ezt a problémát, hogy ne néhány ügyfelünkről kelljen nagy díjat legombolni (és még büszkék is legyünk rá, mint egyesek!), hanem sok embert tudjunk szolgálni a rendelkezésünkre álló tárgyi és szellemi kapacitással. Eddig is ezt tettük és ezért működik a mi internetes üzletünk. Amennyiben a Cégiránytű Üzletház sok-sok bérlője megosztja az általános költségeket, úgy egy bérlőre csak kevés jut. Ez a mi üzleti filozófiánk!

Az emberek egy igen kicsi hányada veszi kézbe saját sorsának irányítását.

Valamivel többen vannak azok, akik figyelik, hogy mások hogyan csinálják.

A döntő többségnek fogalma sincs róla, hogy történik valami.

neved.cegiranytu.hu

Helyfoglaló


vissza az oldal elejére

Vissza: Cégiránytű Üzletház